Vinter- eller sommarvila?

Vinter- eller sommarvila?

Jag ger Calle vila under vintern. Dels för att det inte är några tävlingar då och även för att det kan vara en riktig pina att ge sig ut i snöstorm eller extrem kyla. Jag ÄLSKAR att rida på sommaren och ser ingen anledning till att han ska få en längre vila då, trots att han står på sommarbete. Hur gör ni?

(inspiration från Sabinas senaste läsarfråga)

Permalink This or that Kommentarer (5) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: rebecca

jag ger oxå mina hästar vintervila=) är som sagt mycket roligare att rida och tävla på sommaren, och hästar kan faktsikt gå på bete och tävla samtidigt, fast jag måsdte stödfodra såklart!

Postat av: Emelie

Mina hästar får också vintervila istället för sommarvila, jag är som du - älskar att rida på sommaren! och hatar verkligen vintern haha, då kan det vara skönt att ta en paus när det ändå blir mörkt ute så snabbt och vädret är kallt och snöstorm.

Postat av: Sara

Min ska få två veckors vila i vinter och 1 vecka skritt. På sommaren är det ju kul att rida haha!



Hur gick det i lördags? Jag såg inte dig!

Postat av: sara

sv: Haha så kan det gå :D



Tack så jättemycket!

Postat av: Charlotte

Jag tycker lite tvärt om, gillar att rida på vintern då det alltid är fint underlag i norrland, packad snö ger både bra fäste och svikt. Är inte så frusen av mig heller. Dessutom gillar jag "vinterträningen"-kondition och uppbyggnad:)

På sommarn finns det så mycke annat att göra. Varmt och massa flugor är det också. Enklare att ha hästen på bete, med nån som kollar till den om man vill åka på semester. tycker jag iaf:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback