Fundering

Ibland undrar jag om Calle kanske inte är rätt häst för mig. Eller snarare tvärtom; att jag inte är rätt ryttare för honom. Han är ju fin och det känns som att någon annan kanske skulle kunna ta honom längre än vad jag kan.

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Edit

Jag tror nog du är rätt ryttare för honom. Tänk vilket uppsving i livet han fått med dig!

Tänk på BRS 7/11 när du tvivlar. Ni var SÅ duktiga då!



KRAM

Postat av: rebecca

Så känner jag hela tiden med zamona oxå. Ibland hatar jag mig själv för att jag inte är tillräckligt bra för henne.

Postat av: rebecca

Ja verkligen=( När Anna Nilsson ville köpa Z va jag jättevelig, men så vet jag att hennes uppfödare gärna ser att jag behåller henne, och då gör jag såklart det. Men tänk så långt hon hade kunnat komma med en så pass duktig ryttare! fast vi får vara göada att vi har så fina hästar, och de älskar nog oss oavsett!=)

Postat av: Yasmine

Jo men det var nog också de enda fördelarna ;)



Apropå ditt inlägg så får du inte glömma att hästens enda krav är god omvårdnad, vilka klasser han skulle kunna gå med en annan ryttare är oviktigt och du rider honom absolut tillräckligt bra! Har du däremot högre ambitioner på kortare sikt skulle i alla fall jag ha velat ha en annan häst för han ser verkligen inte lätt ut och jag tycker du får för dåligt betalt för din fina ridning. (Sedan kan han vara en underbar och trevlig häst ändå!)

Postat av: Emelie

Så kan jag också känna med min ena häst, men samtidigt, vad gör det om någon annan kan rida hästen bättre än en själv? Om hästen är för bra för mig, då kan jag istället la lärdom utav det och utvecklas en hel del istället för att sälja den till någon som är bättre och köpa en häst som är på min nivå =)

Postat av: Lina - Inridning, tävling och graviditet!

Jag tycker det är så intressant med dessa tankegångar, att hästen skulle nå längre med någon annan. För ärligt talat, hur många hästar har ambitionen att nå världseliten tror du? ;-)

Nej, hästen doesn't give a shit om hur långt den kommer. Skillnad är det om man inte klarar av sin häst på ett sätt så att den faktiskt tar skada av det.

Postat av: Ida Norlin

nej nej nej sådär får du inte tänka!! nu har jag inte sett er på riktigt (än!) men åh så bra det går när det går, eller hur? Man har ju alltid ups and downs, och på en så känslig häst måste man tyvärr ha det såhär ibland.. Min som är likadan red jag inte på ett år efter att jag köpte henne, mamma fick rida henne för det gick verkligen inte när jag red! Men sen satte jag igång henne igen och vi har gått från att inte ens kunna trava över en bom till felfri 110.. Jag hejar på er!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback